Poslovni stan /zakup/ TRSJE

Trsje 21b, Sveti Duh, ZAGREB

Detalji

ID broj objekta TRSJE
Kvadratura: 115.17m²
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupaonica: 2

Opis

KORPORATIVNI ZAKUP ZA PRAVNE SUBJEKTE ⇒ Osigurajte smještaj svojim zaposlenima i poslovnim partnerima.

Trosoban stan sa opremljenim dnevnim boravkom, sobom, kuhinjom i blagovaonom.

Zašto Trsje?

U mirnoj, rezidencijalnoj četvrti, iznad Svetog Duha, u okruženju šume i potoka, u tihoj, slabo prometnoj ulici Trsje 21b, smještena je urbana vila sa šest stanova. U blizini je autobusna stanica na ulici Sveti Duh, osnovna škola na Svetom Duhu 24, privatna srednja škola Sveti Duh 129, te blizina tržnice Črnomerec i supermarketa Super Konzum, Spar, Bipa…

Stan – raspored prostorija

Stan je orijentiran jugo-istočno, na blago kosom terenu, prema šumi i potoku – zaštićenom zelenom pojasu, na koji gleda prostrana terasa (41,44 m2) smještena po cijeloj širini objekta. Na terasu se može izaći iz spavaće sobe i popiti jutarnju kavicu, kao i iz dnevnog boravka da bi se uživalo u popodnevnom miru i tišini hladovine stoljetnih hrastova. Dnevni boravak je povezan sa velikom kuhinjom, do koje je smještena još jedna spavaća ili radna soba. Velika kupaonica sa jacuzzijem i dodatno mali sanitarni čvor čine ovaj stan komfornim i ugodnim za življenje.

Okućnica

Vila je smještena centrično na parceli, oko koje je zeleni pojas – okućnica. Hortikulturno je uređena i pogodna za sigurnu igru djece kao i za igranje po šumi. Na uličnoj strani, 8 m udaljena od vile, smještena su parkirališna mjesta osigurana parkirališnim rampama. Parkiralište oznake P-1, površine 12m2 – sastavni je dio stana.

Opremljenost stana

Osnovna konstrukcija objekta je armirano-betonska, a svi zidovi su od opeke. Toplinska fasada, PVC stolarija, protuprovalna vrata u stan, centralno etažno plinsko grijanje, video portafon i sva trošila odvojena. Obloge: keramičke pločice I. klase, klasičan hrastov parket kao i unutarnja stolarija hrastova, rađena po mjeri.

Treću sobu (25 m2) možemo namjestiti i opremiti prema Vašim željama i afinitetima…..

Opremljenost:

  • *Namješten
  • *Potpuno opremljen
  • A1 optički kabel za internet priključak
  • Jacuzzi
  • Odvojena sva trošila
  • Parkirališno mjesto
  • Plinsko etažno grijanje
  • Terasa